vlašskorechová
Korpus z vlašských orechov, na ktorom sa rozprestierajú jemne rozvarené hrušky okorenené muškátovým orieškom, kardamonom a vanilkou s bio citrónom. Tvarohová plnka z plnotučného farmárskeho tvarohu je preliata karamelovou omáčkou varenou z trstinového cukru a farmárskej šľahačky s kúskami pekanových orechov.
Zloženie torty
múka z vlašských orechov, ryžová múka, vajíčka z voľného výbehu, trstinový cukor, farmárska šľahačka , tvaroh, mascarpone, bio citróny , slovenské hrušky, tahitská vanilka, koreniny, pekanové orechy
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 48 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Podávať sa môže ihneď po vybratí z chladu.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6000g
30–40 porcií
229€
cena je uvedená s DPH
klasická
3000g
15–20 porcií
129€
cena je uvedená s DPH
veľká
4000g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH