Pistáciová
jemný pistáciový krém z talianskych pistácií z oblasti Bronte, pláty z múky z tigrích orechov a kúsky vanilkových marhúľ tvoria neobyčajnú chuťovú súhru, ktorá zostane v pamäti veľmi dlho. Navyše múka z tigrích orechov je prirodzene bezlepková a veľmi výživná.
Zloženie torty
múka z tigrích orechov (šáchor jedlý), ovsená múka, kokosové mlieko, škrob, vajíčka z voľného výbehu, trstinový cukor, kakaové maslo, vanilka z Papui, sicílske pistácie, marhule
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Podávať sa môže ihneď po vybratí z chladu.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6600g
30–40 porcií
259€
cena je uvedená s DPH
klasická
3300g
15–20 porcií
145€
cena je uvedená s DPH
veľká
4200g
20–25 porcií
165€
cena je uvedená s DPH