Nugátová

Nugátovú plnku varím z lieskovcov pripravených do lieskovcového masla, trstinového cukru a tučného kakaa do momentu, kedy získa nádhernú krémovú textúru. S mandľovým korpusom, celými orieškami a ovocím vynikne v plnej nugátovej jemnosti.

Zloženie torty

lieskové orechy, trstinový cukor, kakaový prášok s 22%tným podielom kakaového masla, cukor z kokosových kvetov, tahitská vanilka, kakaový prášok 22%tný, mandľová múka, ryžová múka, vajíčka z voľného výbehu, ovocie

alergény sú vyznačené tmavým písmom

Trvanlivosť torty

Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.

Cena torty

Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím, orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.

Zdobenie torty

Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.

mega veľká

6600g
35–45 porcií
259€
cena je uvedená s DPH

klasická

3300g
15–20 porcií
139€
cena je uvedená s DPH

veľká

4400g
20–25 porcií
176€
cena je uvedená s DPH

Objednávka

veľkosť torty
zdobenie torty

©2018 vytvorené značkou Zdravé torty od Katky. Všetky práva na obsah vyhradené.
Obchodné podmienky | Reklamačný poriadok | Ochrana osobných údajov