Citrónová
Korpus pečiem z čistej mandľovej múky, vajíčok z voľného výbehu, osladím surovým trstinovým cukrom a zvýrazním s jemnou vrstvou lemon curd .. korpus prelejem plnkou zo žĺtkového mascarpone s pravou vanilkou … citrónový curd si dopredu uvarím zo žĺtkov, trstinového cukru, bio citrónov a farmárskeho masla .. mandľa, žĺtko, talianske mascarpone s tahitskou vanilkou a citrónový krém tvoria luxusnú plnotučnú pochúťku s nádychom sviežosti ..
Zloženie torty
bio citróny, mascarpone, brezový cukor, trstinový cukor, tahitská vanilka, mandle, ryžová múka, farmárske maslo, vajíčka z voľného výbehu, ovocie
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Podávať sa môže ihneď po vybratí z chladu.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6000g
30–40 porcií
228€
cena je uvedená s DPH
klasická
3000g
15–20 porcií
125€
cena je uvedená s DPH
veľká
4000g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH