čízkejková
korpus z lieskoorechovej múky, domáci šípkový lekvár, hrušky korenené kardamónom a banány preliate jemnou plnkou z krémového syra s vanilkou a bio citrónom, zjemnenou žĺtkovým krémom tvorí zaujímavú kombináciu chutí, tvoriaca prekvapujúcu súhru ..
Zloženie torty
lieskoorechová, tapioková a ryžová múka, vajíčka z voľného výbehu, trstinový cukor, krémový syr, mascarpone, farmárska smotana, tahitská vanilka, šípkový lekvár, hrušky, koreniny, banány
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 48 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Podávať sa môže ihneď po vybratí z chladu.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6000g
30–40 porcií
228€
cena je uvedená s DPH
klasická
3000g
15–20 porcií
125€
cena je uvedená s DPH
veľká
4000g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH