Čokoládová
Páperový čokoládový korpus , rumové višne, alebo akékoľvek ovocie a sýto čokoládová plnka tvorená zo 60% odrodovej čokolády, farmárskej smotany a mascarpone tvoria klasiku, ktorá neomrzí žiadneho čokoholika.
Zloženie torty
70% alebo 54,5% odrodová čokoláda (sójový lecitín), farmárska smotana, mascarpone, tahitská vanilka, kakaový prášok s 22% podielom kakaového masla, jemná ryžová múka, panenský repkový olej, vajíčka z voľného výbehu, trstinový cukor, ovocie
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6600g
35–45 porcií
249€
cena je uvedená s DPH
klasická
3300g
15–20 porcií
136€
cena je uvedená s DPH
veľká
4400g
20–25 porcií
168€
cena je uvedená s DPH