Nugátová

Nugátovú plnku varím z lieskovcov pripravených do lieskovcového masla, trstinového cukru a tučného kakaa do momentu, kedy získa nádhernú krémovú textúru. S mandľovým korpusom, malinami a jahodovým rozvarom vynikne v plnej nugátovej jemnosti.

Zloženie torty

lieskové orechy, trstinový cukor, kakaový prášok s 22%tným podielom kakaového masla, cukor z kokosových kvetov, tahitská vanilka, mandľová múka, ryžová múka, soda bicarbona, jablčný ocot, múka zo zlatého ľanu, panenský repkový olej, ovocie

alergény sú vyznačené tmavým písmom

Trvanlivosť torty

Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.

Cena torty

Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím, orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.

Zdobenie torty

Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.

mega veľká

6600g
30–40 porcií
249€
cena je uvedená s DPH

klasická

3300g
15–20 porcií
139€
cena je uvedená s DPH

veľká

4400g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH

Objednávka

veľkosť torty
zdobenie torty

©2018 vytvorené značkou Zdravé torty od Katky. Všetky práva na obsah vyhradené.
Obchodné podmienky | Reklamačný poriadok | Ochrana osobných údajov