Nugátová
Nugátovú plnku varím z lieskovcov pripravených do lieskovcového masla, trstinového cukru a tučného kakaa do momentu, kedy získa nádhernú krémovú textúru. S mandľovým korpusom, malinami a jahodovým rozvarom vynikne v plnej nugátovej jemnosti.
Zloženie torty
lieskové orechy, trstinový cukor, kakaový prášok s 22%tným podielom kakaového masla, cukor z kokosových kvetov, tahitská vanilka, mandľová múka, ryžová múka, soda bicarbona, jablčný ocot, múka zo zlatého ľanu, panenský repkový olej, ovocie
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6600g
30–40 porcií
249€
cena je uvedená s DPH
klasická
3300g
15–20 porcií
139€
cena je uvedená s DPH
veľká
4400g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH