nugátová
s jahodovým želé a mandľovou piškótou - Môj vlastnoručné varený nugát je plný orieškov, plnotučného kakaa jemne sladený štipkou cukru z kokosových kvetov a brezovým cukrom spolu s jahodami amandľami v korpuse tvorí zaujímavú kombináciu chutí.
Zloženie torty
krémový syr, lieskové orechy, brezový cukor, mandle, farmárska smotana, vajíčka z voľného výbehu, cukor z kokosových kvetov (v kombinácii s brezovým cukrom ho obsahuje len nugát), želatína, jahody
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 48 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6000g
30–40 porcií
239€
cena je uvedená s DPH
klasická
3000g
15–20 porcií
139€
cena je uvedená s DPH
veľká
4000g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH