maková
Korpus pečiem z modrého maku pochádzajúceho z rodinnej farmy, vajíčok z voľného výbehu, osladím brezovým cukrom a zvýrazním kôrou z bio citrónu. Výrazne makový korpus prelejem plnkou zo žĺtkového mascarpone krému s madagarskarskou vanilkou a osviežim malinami. Mak sa v tejto kombinácii stáva nezabudnuteľnou pochúťkou.
Zloženie torty
modrý mak (ručne zbieraný), bio citróny, mascarpone, brezový cukor, tahitská vanilka, vajíčka z voľného výbehu, maliny
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 48 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.skov.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6600g
30–40 porcií
250€
cena je uvedená s DPH
klasická
3300g
15–20 porcií
139€
cena je uvedená s DPH
veľká
4400g
20–25 porcií
165€
cena je uvedená s DPH